Wine In The City Cook in the city
Een filosofie

 

Een reis tussen de wijnwereld en de bistronomie, wij raden onze klanten aan menu’s te kiezen waarbij bij ieder gerecht een bijpassende wijn geproefd wordt. Of het nou om passie voor wijn, het proeven van delicate gerechten of om ambitie gaat, laat het heerlijk zijn!

 

Een Geschiedenis

 

Wine in the city opent haar deuren in 2007, eerst als een wijnkelder & wine bar, vervolgens als restaurant dat al snel bekroond wordt met een Michelin Bib Gourmand.

Cook in the city

 

Chef-kok aan huis (van 2 tot 16 personen)

 

De meerwaarde van dit concept is dat wij u onze diensten aan huis aanbieden (een chef-kok en een sommelier) waarbij we gebruik maken van uw wijnen of de door onze sommelier gekozen wijnen uit onze wijnkelder. U kunt kiezen uit een 3, 4, 5 of 6 gangen menu. Ideale formule om uw gasten thuis of op kantoot te ontvangen zonder zorg voor de gerechten en wijnen.